badmonkey

Alla inlägg den 23 februari 2010

Av Mathilda Söderqvist - 23 februari 2010 18:29

Ett inlägg till blire! :)


Ja nu har man duschat så man är ren och fin, ska snart gå och ta lite fika. Är sugen på O´boy och några mackor så de är nog de det blir ;)

Imorgon äre skola igen, fast hoppas dagen blir roligare då! Men sedan efter skolan ska man hem och göra sig iordning och så sen kl 18.00 så äre gympa! NICE :)

Sen äre väl hem sen duscha (IGEN). Ska kanske ha övernattning på skolan nästa helg med klass 4-5, om vi har det kommer det bli riktigt kul. Fast man har ju endå typ alltid kul med klassen! Sen nu i helgen blire kanske sollefteå, en massa roliga saker ska man göra då! Nu har jag dessutom tagit kort på marsvinsungarna så det kommer bilder senare. Dom är sååå söööta! Kommer kännas så hemskt att sälja två st. Men om alla är tjejer så ska vi nog spara alla marsvin och bygga en stor buur! (:

Tänker snart göra en ny header, elr om det inte är någon annan som vill göra en åt mig. Men det tor jag knappast! Och snart fyller jag år, typ bara tre månader kvar med det är inte nå länge tycker ja!


Men nu ska jag gå och fika och så, sen blire nog datorn igen.


Shaa Shaa :)<3

Av Mathilda Söderqvist - 23 februari 2010 17:18

Helluu (:


Ja nu har man nyss ätit och det var riktigt gott, så nu är man mätt i magen!

Idag vare skola och det var riktigt tråkigt. Fick göra nå jäkla grejjsimojj på elevens val. Men sen kommer man hem och då har lillebror väntat på mig sen 12.00 för att han och jag skulle kunna spela ett spel, han är så söööt! :)<3

Men nu måste jag gå och duscha, skriver kanske ett till inlägg.


Shaa Shaa!


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards